Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Dé kracht van kopen


Hoe vind ik zo snel mogelijk de woning die­ bij­ mij past?
Hoe weet ik zeker dat mijn toekomstige huis geen verborgen gebreken heeft?
Hoe kan ik het beste onderhandelen met de makelaar?

Het is ons vak om u als NVM Makelaar te begeleiden bij uw aankoop. Onze eerste prioriteit is om aan de hand van uw wensen zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat we voor u gaan doen, zo actief mogelijk voor u op te treden en alle mogelijke middelen in te zetten om uw huis aan te kopen voor de beste prijs.

­

Voor veel mensen is de aankoop van een nieuwe woning gebaseerd op emotie. Bij het kopen van een huis komt echter meer bij kijken. Het is niet alleen het onderhandelen over de prijs, maar bent u ook op de hoogte van bijv. erfdienstbaarheden of de bouwkundige staat van de woning?

­

Aan het werk!


Namens u onderhandelen we met de (makelaar van de) verkoper, zodat u gegarandeerd bent van de beste aankoopprijs en voorwaarden. Ook de volledige afwikkeling van de koopakte tot en met transport bij de notaris word verzorgd.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Sterker nog: het zal u geld opleveren.­ We werken op basis van No Cure No Pay, met andere woorden; alleen bij een succesvolle aankoop bent u ons aankoopcourtage verschuldigd.
­Laat u voorrekenen wat de kosten ongeveer zullen zijn.

We geven u graag een uitgebreide ­toelichting.
­

Bel voor een afspraak of vul uw gegevens in op de pagina "zoekopdracht". U krijgt dan vrijblijvend het laatste aanbod van uw keuze toegezonden via de e-mail.
Ook prijswijzigingen of andere aanpassingen van de woningen krijgt u toegezonden.

­

Kijk ook op de site van de NVM voor meer informatie

­