Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Oude Terborgseweg 175 04 in Doetinchem 7004 DV

Oude Terborgseweg 175 04

7004 DV Doetinchem
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Omschrijving

Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met oprit, berging, kantoorruimte en tuin is gelegen op een zeer gunstige locatie. De woning is gebouwd in 1991 en uitgebouwd in 2001. Het woonoppervlakte bedraagt maar liefst 171 m² en biedt mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis. De woning ligt op een perceel van 320 m² en het gezellige centrum van Doetinchem, de snelweg A18 en het trein- en busstation...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1991 Woonoppervlakte 171 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met oprit, berging, kantoorruimte en tuin is gelegen op een zeer gunstige locatie. De woning is gebouwd in 1991 en uitgebouwd in 2001. Het woonoppervlakte bedraagt maar liefst 171 m² en biedt mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis. De woning ligt op een perceel van 320 m² en het gezellige centrum van Doetinchem, de snelweg A18 en het trein- en busstation van Doetinchem zijn op korte afstand gelegen.

Via de oprit komen we bij de voordeur aan de zijkant van de woning. In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. De half open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, close-in boiler en een koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is er een vrij uitzicht aan de voorzijde.

De woonkamer is tuingericht en is erg licht door de grote raampartijen. In de kamer is een sfeervolle gashaard aanwezig en een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin. Via de woonkamer is de wasruimte te bereiken. Ook geeft deze ruimte toegang tot het kantoor. Het kantoor heeft een deur naar de tuin en kan tevens via de berging worden bereikt. Deze ruimte geeft de mogelijkheid om een kantoor of praktijk aan huis te starten. Ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer (vernieuwd in 2017) is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een douche. Op de tweede verdieping is een zolderberging met de opstelling van de C.V. ketel en een 4e slaapkamer.

De achtertuin is netjes aangelegd en er zijn meerdere terrassen aanwezig. Voor de woning is ruimte om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren. De woning ligt aan een ventweg waardoor er geen sprake is van doorgaand verkeer. De ligging ten opzichte van het stadscentrum is gunstig en de ontsluiting via de A18 is ook goed te noemen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, trapopgang, zwevend toilet met fonteintje, halfopen keuken met inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer met schuifpui, wasruimte, kantoor met toegang tot de tuin, berging met toegang tot de oprit.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel en 1 met vaste kastenwand, badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche
2e verdieping: overloop met C.V. installatie, 4e slaapkamer

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 171 m²
- Perceeloppervlakte: 320 m²
- Energielabel B
- Badkamer en toilet vernieuwd in 2017
- Mogelijkheid voor een kantoor/praktijk aan huis
- Uitstekende ligging t.o.v. het centrum, de snelweg en het openbaar vervoer
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 375.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.192,98 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1991 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 171 m² Perceeloppervlakte 320 m² Inhoud 643 m³ Indeling Overige inpandige ruimte 10 m² Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Douche Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Voorzieningen Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam Energie Energieklasse B Energie einddatum 09-04-2025 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel en gashaard Warmwater C.V.-Ketel en elektrische boiler eigendom C.V.-Ketel Remeha Avanta (Gas Combiketel uit 2010, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 68 m² (10.0 m bij 6.8 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 4 Dak Soort dak Schilddak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Ambt-Doetinchem Sectie L Perceelnummer 3123 Oppervlakte 320 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Oude Terborgseweg 175 04, 7004 DV Doetinchem

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring